تولید سیر سیاه در ایران 7
سیر سیاه چگونه درست میشود؟ + طرز تهیه و خواص
سیر سیاه نسبت به سیر خام تازه آن، آلیسین کمتری دارد، اما آنتیاکسیدانها و سایر ترکیبات مفید غلظت بیشتری دارد. سیر سیاه بهطور قابلتوجهی فعالیت بیولوژیکی بسیار بالاتری از سیر تازه دارد و اسیدهای آمینه، پلی فنول ها و فلاونوئیدها در آن افزایش مییابد. سیر سیاه سرشار از آنتی اکسیدان، آلیسین و سایر ترکیبات است که به تنظیم سطح قند خون، کاهش تجمع چربی و افزایش چربی سوزی کمک میکند. با استفاده از دستگاه تخمیر سیر سیاه میتوانید این ماده غذایی ارزشمند را در خانه تهیه کنید و از فواید بی نظیر آن بهره مند شوید.
سیر سیاه از ابتلا به بسیاری از بیماریها محافظت میکند، زیرا حاوی مواد مغذی مفید است. همچنین میتواند انسان را بیماریهای مربوط به سن مانند زوال عقل و آلزایمر را که در اثر سلولهای آسیب دیده ایجاد میشوند، دور نگه دارد. تفاوت سیر سیاه با سایر انواع سیر به دلیل فرایند خاص تولید آن است. سیر سیاه یک نوع سیر است که در دمای بالا و رطوبت بالا به مدت ۱۲ روز تخمیرشدهاست. این فرایند تخمیر باعث تغییر رنگ حبههای سیر از سفید به سیاه میشود. همچنین باعث میشود که سیر شیرینتر شود و به اندازه کافی نرم باشد تا بتوان آن را پخش کرد.
همچنین پزشکان و متخصصان حوزهی طب سنتی بر مصرف روزانه و منظم حداقل یک حبه سیرسیاه تاکید دارند. بعد از اینکه هر شخص به اطلاعات ارزشمند سیرسیاه چیست و خواص سیر سیاه پی میبرد اولین سوالی که در ذهنش ایجاد می شود، آن است که دستگاه تولید سیر سیاه چگونه کار میکند و چطور میتوان آن را تهیه کرد. در این مقاله از صفر تا صد این دستگاه و همچنین سیر سیاه صادراتی و وارداتی را بررسی میکنیم و خبر خوب اینکه مجموعه لوآ واردکننده و فروشنده این دستگاه نیستیم پس بدون اغراق و به صورت علمی به آن میپردازیم. سیر سیاه، نسبت به بسیاری از غذاهای تخمیر شده دیگر کالری کمتری دارد و تقریباً 40 کالری در هر قاشق غذاخوری (حدود 15 گرم) دارد.
بهترین زمان برای مصرف سیر سیاه برای کاهش وزن، صبح ناشتا یا قبل از غذا است. این به بدن شما اجازه میدهد تا مواد مغذی خود را به طور کامل جذب کند و از خواص افزایش متابولیسم سیر سیاه بهره ببرد. سیر سیاه سرشار از آنتی اکسیدان ، آلیسین و سایر ترکیبات است که به تنظیم سطح قند خون، کاهش تجمع چربی و افزایش چربی سوزی کمک میکند. همچنین تحقیقات دیگری هستند که خواص مفید پلی فنول ها را برای سلامت قلب و عروق، سوختوساز بدن، پیشگیری از سرطان، شادابی پوست، سلامت رودهها و پیشگیری از عفونت میکروبی تأیید میکنند. سیر تازه تقریباً ۶۳٪ آب، ۲۸٪ کربوهیدرات (فروکنان ها)، ۲.۳٪ ترکیبات گوگردی، ۲٪ پروتئین (آلییناز)، ۱.۲٪ اسیدآمینه آزاد (آرژنین) و ۱.۵ درصد فیبر دارد.
این طعم منحصر به فرد به خاطر ذائقههای مولاس، انیس، سرکه بالزامیک و حتی شکلات است که میتواند غذاها را به طعمی خاص و جذاب تبدیل کند. پس از آنکه سیر بر اثر جویدن یا طی فرآیند تهیه غذا خرد شد، آنزیم آلیناز موجود در آن با اسید آمینه آلیئن تماس پیدا میکند و به سرعت تبدیل به اسید آلیلسولفونیک میشود و در ادامه، شاهد تبدیل آن به آلیسین هستیم. هر چه برشهای سیر باریکتر و حبهها خردتر شوند، آلیسین بیشتری تولید میشود و اثر دارویی محصول نهایی نیز بیشتر خواهد بود. ناپایداری شدید آلیسین باعث شده است تا همیشه با دیدة تردید به نقش آن در تأثیرات سیر بر سلامت بدن بنگریم. دیگر دلیل وارد نشدن این سیر های سیاه دلیل کیفیت بالای تولید کنندگان ارگانیک این محصول در داخل ایران است. از این رو خود تولیدکنندگان داخل توانایی برآورده کردن نیازهای داخل کشور را دارند.
افرادی که به سیر حساسیت دارند، باید از مصرف سیر سیاه خودداری کنند. بنابر آنچه گفته شد پیشنهاد می کنیم سیر سیاه بایادی را با بهترین قیمت امتحان کنید و از خواص درمانی فوق العاده سیر سیاه با کیفیت و مطمئن بهره مند شوید. برای خرید سیر سیاه بدون واسطه و با کیفیت تضمین شده و قیمت بسیار مناسب به صفحه خرید سیر سیاه بروید. ۳- تخمیر سیر سیاه بایادی در محیط استریلیزه و کاملا بهداشتی انجام می پذیرد. بعد از طی فرآیند تخمیر، تست کیفیت روی سیرهای سیاه تولیدی انجام می گیرد و در صورت تایید به سردخانه منتقل می شوند.
در ادامهی این مطلب از مالتینا بلاگ به بررسی نحوه تشکیل، خواص، فواید، مضرات و نحوه تهیه سیر سیاه در خانه پپرداخته و دستگاههای مورد استفاده برای تخمیر سیر سیاه را معرفی خواهیم کرد. یکی از مهمترین دلایلی که بسیاری از افراد سوال می پرسند که خواص منحصر به فرد این سیر می باشد. به طوری که باید بدانید سیر سیاه نسبت به سیر تجاری حاوی مواد مغذی بیشتری بوده و از این سیر در آسیا و به خصوص کشور ژاپن به عنوان ادویه و چاشنی در غذاهای مختلف استفاده می شود. این سیر اگر در رژیم غذایی شما استفاده شود به دلیل آنتی اکسیدان های زیادی که دارد بدن را در برابر سرطان، بیماری های قلبی عروقی، فشار خون و بسیاری از موارد دیگر ایمن کرده و به طور کلی سیستم ایمنی بدن را بهبود می بخشد. این امر موجب می شود خاصیت سیر دوچندان شده و بعد از این امر از این محصول به روش های مختلف استفاده می گردد.
سیر سیاه همچنین این مزیت را دارد که بوی بد دهان را ایجاد نمی کند یا باعث ناراحتی گوارشی نمی شود. هیچ ماده افزودنی یا نگهدارنده ای اضافه نمی شود ، زیرا سیر خواص خود را حفظ می کند. از این رو شما می توانید برای تهیه این محصول، ضمن مراجعه به قسمت مشاوره و فروش سایت، با بخش فروش مستقیم سیر سیاه ارتباط گرفته و نسبت به سفارش این محصول اقدام نمائید. سیر سیاه نیز مانند سیر خام به دلیل داشتن ترکیبات گوگردی میتواند خاصیت رقیق کنندگی خون داشته باشد. اگرچه این ممکن است برای سلامت قلب و عروق مفید باشد، اما برای افرادی که داروهای ضد انعقاد مانند وارفارین مصرف میکنند یا افرادی که دارای اختلالات خونریزی هستند خطراتی ایجاد میکند، زیرا ممکن است خطر خونریزی بیش از حد را افزایش دهد.
سير سياه دكتر بيز
سیر سیاه دکتر بیز
سیر سیاه در عطاری
سیر سیاه دیجی کالا
سیر سیاه دکتر بیز چه خواصی دارد
سیر سیاه دکتر بیز دیجی کالا
سیر سیاه دکتر بیز نی نی سایت
سیر سیاه دکتر بیز برای لاغری
سیر سیاه دکتر بیز برای چی خوبه
سیر سیاه دکتر بیز قیمت